Wednesday, April 8, 2009

Prima Donna

Prima Donna is korte zijden jurk, met wijde rok. De jurk kan gecombineerd worden met een onderrok en/of met een shirt dat onder de jurk gedragen wordt. De stof is op een bijzonder manier gedrappeerd. De borstpartij wordt bedekt met sterk geplooide zijde, die aan de bovenkant samenkomt in een halsband. De halsband sluit in de nek met een mat gouden gespje. Het gedeelte onder de borstpartij valt licht geplooid naar beneden. De achterkant van de jurk toont een blote rug, en heeft een wijde plooi waaronder een dieper gekleurde stof zichtbaar wordt. De jurk sluit op de rug met haken en ogen.

De onderkleding (het shirt en de onderrok) worden geleverd in een tint die mooi aansluit bij de jurk. Maar deze geven de koper grote vrijheid om ze naar eigen smaak aan te passen. Alle delen van de onderkleding zijn ‘tintable’.

Prima Donna is een day time | night time combination. Overdag elegant, doch speels gecombineerd met de onderkledij, en ’s nachts, als de onderkleding uit gaat, verrassend sexy.

Het product bevat: Jurk (topje en rok), onderrok (animated), sculpted mouwen boven, prims mouwen onder, tutorial ‘How to color your clothes’.

Verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood, rose, paars, blauw, turqoise, beige en geel

In de winkel is een demo verkrijgbaar in het beige.

No comments:

Post a Comment