Wednesday, April 8, 2009

More or less | Meer of minder

‘More or less’ is een gelaagde creatie, die op diverse manieren gedragen kan worden. Het design bestaat uit twee topjes en drie rokken van verschillende lengte. Dit geeft je de mogelijkheid om de jurk op zes verschillende manieren te dragen. De uitstraling varieert van gekleed tot supersexy, en voorziet in alle varianten daartussen in. Ook wordt er bijpassende lingerie meegeleverd: een beha, een slipje en kousen met jarretels.

De rokken bestaan uit verschillende lagen. De korte rok heeft twee lagen stof, de middelste drie, en bij de langste rok is de onderste laag enigszins transparant, wat een elegant effect geeft. De topjes hebben een geklede variant, waarbij de plooivorming zoals die is toegepast in de rokken ook terugkeert in de kraag van de jurk. De sexy variant van het topje is open een heeft een kanten decolleté.


De tops en lingerie worden op verschillende lagen geleverd, zodat vrouwen die bijvoorbeeld een tatoeage of een laagje olie op de huid hebben, de kleding ook kunnen dragen.

In de winkel is een demo verkrijgbaar in het rood

No comments:

Post a Comment