Monday, April 13, 2009

Brilliant Swimmer | Briljante zwemmer

‘Brilliant Swimmer’ (Briljanten zwemmer) is a bikini gemaakt van hoogwaardige lurex en stras steentjes. Lurex is een sterk glanzend materiaal dat sterk aftekent op het lichaam. Het gebruik van dit materiaal maakt ‘Brilliant Swimmer’ tot een uiterste sexy bikini. Het kleine broekje is aan de voorzijde deels open en wordt met lijntjes stras bijeengehouden. In het topje is eveneens stras verwerkt. Het loopt vanaf het bovenste puntje van de buste naar boven en sluit in de nek. Op de rug sluit het topje met een traditionele bikinisluiting.

Het is een bikini van hoge kwaliteit, maar omdat er maar zo’n klein stukje stof in verwerkt is, wordt hij verkocht voor een klein prijsje. Voor slecht 50 linden kun je aan elk strand schitteren in deze briljante bikini.


Het product bevat: bikini top (op undershirt layer en shirt layer), bikini broekje (op underpants layer en pants layer.)

Verkrijgbaar in: zilver, zacht roze, zacht lila, zacht geel, zacht groen, turqoise, geel, groen, blauw, rood, tomaat, framboos en lila.

In de winkel is een demo beschikbaar in zilver.

No comments:

Post a Comment